Overskrift burger åben
Søg logo

Spring til

I øjeblikket vises:

Anmeldelse af Panda-madrasovertræk

et portrætbillede af vores anmelder Connie

Skrevet af Connie Hack

Søvnrådgiver

et ikon, der repræsenterer en metode til testning af produkter

Sådan tester vi

Vores testproces

Et profilbillede af Gary, TSA-vært

Præsenteret af

Gary - Vores oplægsholdere

Luk-knap

2 maj 2024 8 min læsning

Vil du vide, hvor stor en forskel 5 cm memoryskum kan gøre? Ifølge det, vi lige har oplevet med Panda Mattress Topper - faktisk en hel del. Hvis det lyder spændende, vil du måske gerne læse resten af denne anmeldelse.

Du troede sikkert, at den eneste måde at gøre din gamle madras bedre på var ved at skifte den ud med en madras af memory foam. Men der tager du fejl. 5 cm tredjegenerations open-cell memory foam giver dig garanteret en vuggende, blød komfort - og forvandler din gamle madras fra en ukomfortabel og hård madras til en blød og hyggelig madras.

Fordele

Et ikon, der forestiller et blad, som indikerer allergivenlige egenskaber.
100% hypoallergen
Bambus er naturligt allergivenligt og fjendtligt indstillet over for støvmider.
et ikon, der viser stropper inkluderet
Elastiske stropper
Fastgør topmadrassen sikkert til din madras.
Et ikon, der viser en hånd, der trykker på en memory foam, illustrerer et komfortabelt produkt.
Komfortabel
Meget komfortabel og overraskende støttende.

Ulemper

Et ikon, der viser afgasning
Mulig afgasning
Lugten forsvinder, når der er luftet ud.
Et ikon, der forestiller en tung person, og som illustrerer et produkt, der ikke er egnet til overvægtige mennesker.
Ikke for personer, der sover tungt
Det kan være for blødt til personer, der sover tungt.

Hvem er Panda-topmadrassen til?

Bambus-topmadrassen er allergivenlig, og skummet med gelteknologi reagerer på din temperatur for at holde dig afkølet. Det er en topmadras, der former sig efter din krop for at give den bedste støtte.

Hvad bruger vi dette produkt til?

Hvis du har en madras, der er meget støttende, men også ret fast, er den bedste måde at gøre den mere behagelig på at gøre den blødere med et ekstra lag, og det er præcis, hvad du kan gøre med Panda-topmadrassen.

Funktioner, du bør vide om Panda-topmadrassen

For bedre at forstå, hvorfor du skal vælge Panda-bambusmadrassen i stedet for en anden topmadras med memoryskum, har vi besluttet at præsentere dig for alle de fantastiske funktioner, der følger med den.

Panda-topmadras i nærbillede fra vores anmeldelsesvideo
Ortopædisk støtte af hydroskum

Memory-skummet i Panda-topmadrassen er ikke et almindeligt hverdagsskum. Det, du ser her, er en 3. generation af gel-infunderet memoryskum. Dette åbencellede memoryskum kaldes Hydro-foam og er ikke bare behageligt, men også formende, og når det kombineres med den rigtige madras, giver det også tiltrængt ortopædisk støtte præcis der, hvor du har brug for det. Ikke mere smerte og ubehag i lænden, skuldrene, hofterne eller nakken - og det er der ikke mange topmadrasser, der kan.

Antibakterielt, allergivenligt og åndbart aftageligt bambusbetræk

I modsætning til mange andre topmadrasser leveres Panda-topmadrassen med et aftageligt betræk af bambus.

Dette naturligt allergivenlige bambusbetræk er lavet af 40% bambusfibre og 60% polyester, hvilket betyder, at du ikke kun får kvalitet, men også et silkeblødt touch, åndbarhed og vigtigst af alt - antibakterielle egenskaber og et støvmidefrit miljø.

Bambus har fantastiske naturlige egenskaber. Det er naturligt modstandsdygtigt over for støvmider, væggelus og andre almindelige allergener i hjemmet. Betrækket kan også maskinvaskes, du skal blot lyne halvdelen af bambusbetrækket op og nemt fjerne det - en topmadras, der ikke kun er nem at holde ren og sund, men som også kan forebygge hudirritation eller andre allergen-forårsagede problemer.

Gel-infunderet teknologi til øget afkøling

Vi har sagt, at Hydro-skummet i denne topmadras er gelinfunderet, blødt og støttende. Men hvad vi ikke har fortalt dig, er, at den er tilsat gel for at blive mere åndbar.

Takket være køleteknologien med åbne celler reagerer de små varmefølsomme kapsler på din kropstemperatur og udvider sig, når memoryskummet bliver varmere. Den ekstra plads mellem cellerne frigiver varme og sikrer, at du forbliver kølig nat efter nat.

Behandling af nakke-, smerte- og hoftesmerter

Hydroskummets åbne cellestruktur hjælper dig ikke bare med at holde hovedet køligt om natten, men strukturen giver også meget bedre tryk- og smertelindring. Når denne bambus-topmadras med memoryskum forsigtigt vugger dig i søvn, sørger den for at give dig tryk på de rigtige områder og lindre trykket fra de områder, hvor det ofte er opsamlet.

OEKO-TEX

Deres bambus er ikke det eneste, der lever op til de højeste standarder. Det er deres Hydro foam memory foam også. Alt det skum, der bruges i fremstillingen af denne topmadras, overholder de britiske brandsikkerhedsbestemmelser og er OEKO-TEX 100-certificeret. Det betyder, at skummet er blevet testet for dets modstandsdygtighed over for flammer, og at det er blevet testet for potentielt skadelige kemikalier.

10 års garanti

Madrasovertræk er notorisk kendt for at være kortlivede. Men det er denne Panda-topmadras ikke. Skummet forbliver støttende. For at garantere kundetilfredshed tilbyder Panda 10 års garanti på denne topmadras.

Det betyder, at din nye Panda topper er dækket i ti år for eventuelle produktionsfejl. Hvis der går noget galt med den, vil du kunne få noget for pengene.

en illustration af korrekt rygjustering

Anmeldelse af Panda-topmadras

Lad os nu gå i detaljer med anmeldelsen af Panda-topmadrassen.

Det var tydeligt, at sans for detaljer er en af Pandas stærkeste sider. Det åndbare bambusbetræk var vidunderligt designet. Det har et bikagemønster med et diskret pandalogo i øverste venstre hjørne. Vi kan kun antage, at honeycomb-mønsteret ikke kun var et designvalg, men at det også havde noget at gøre med forbedret køling. Hele bunden af topcoveret er et skridsikkert lag med indlejrede mikrosilikonehåndtag. De prikkede silikonegreb i bunden og de elastiske stropper i hvert hjørne betyder, at topmadrassen sidder godt fast på din madras.

Vores anmelder strækker stropperne på Panda-topmadrassen, når den lægges på madrassen.

NØGLEFUNKTIONER:

 • Størrelse: UK Single, UK Small Double, UK Double, UK King Size, UK Super King Size, EU Single, EU Double, EU King Size, EU Emperor
 • Dybde: 5 cm
 • Omslag: Bambus
 • Fyld: Memory-skum
 • Fasthed: 5.5/10
 • Støtte: 8/10
 • Åndbarhed: 9/10
 • Isolering af bevægelse: 8/10
 • Trykaflastning: 8.5/10
 • Hypoallergenisk: Ja
 • Aftageligt betræk: Ja
 • Plejeinstruktioner: Kan maskinvaskes ved 40°C
 • Garanti: 10 år
 • Forsøg: Ingen
 • Info om levering: Gratis levering i Storbritannien, 2-3 arbejdsdage

Det kan vi lide ved Panda-topmadrassen

Hvad vi ikke kan lide ved Panda-topmadrassen

Pandas kundeservice og virksomhedsoplysninger

Levering - Der er gratis levering, når du bestiller memoryskumpuden, topmadrassen og et sengesæt, eller hvis du bruger over 30 £. Dit produkt vil ankomme inden for 5 arbejdsdage.

Betaling - Almindelige kortbetalinger accepteres sammen med Amex, PayPal, Apple Pay og Klarna.

Kundeservice - Panda har en live onlinechat, der er synlig i bunden af hver side. Du skal angive nogle få oplysninger - herunder dit navn og din e-mail - før du kan starte en samtale, men det tager kun et øjeblik. Supportchatten har en meget hurtig svarrate, og alle spørgsmål bliver besvaret i løbet af få minutter. De er ekstremt høflige og imødekommende med alle forespørgsler.

Tjek de bedste alternativer til Panda-topmadras

Da Panda-topmadrassen ikke er den eneste topmadras på markedet, tænkte vi, at vi ville præsentere dig for en alternativ mulighed.

Soft Feel 7500 Ortopædisk topmadras

et produktbillede af Soft Feel 7500 ortopædisk topmadras

Soft Feel 7500 er endnu en topmadras af memoryskum, men denne er 2 cm tykkere end den, vi anmelder i dag. Som sådan er denne top lidt fastere end en almindelig memory foam-topmadras, men den er også mere støttende og bedre til at lindre tryk end de fleste af dens konkurrenter.

Fordele

Et ikon, der forestiller en fast og støttende overflade, der indikerer støtte og fasthed.
Støttende
Yderst støttende og komfortabel.
et ikon, der viser et aftageligt dæksel
Aftageligt betræk
Let aftageligt betræk.

Ulemper

et ikon, der viser mangel på stropper
Ingen stropper
Ingen stropper til at fastgøre den til madrassen
Et ikon, der viser dårlig termoregulering og overophedning.
Holder lidt på varmen
Det er måske ikke det første valg for hot sleepers.

Overvej Panda Memory Foam-pude, hvis du køber Panda-topmadras

Vores anmelder holder Panda-puden med hukommelsesskum

Det er altid godt at blive i familien, så hvis du køber Panda-topmadrassen, kan vi foreslå, at du kigger på Panda Luxury Memory Foam Bamboo Pillow?

Denne pude er lavet af det samme 3. generations memoryskum og er ikke bare blød og behagelig, men også ret åndbar. Vi kan ikke garantere, at du ikke vender den til den kølige side, når sommeren rammer, men hvad angår puder med memoryskum, er denne så kølig, som den kan blive.

Derudover er pudebetrækket lavet af en åndbar, allergivenlig blanding af bambus og polyester, hvorunder du kan finde et beskyttende net, der sikrer, at puden forbliver ren og i god form i mange år fremover. Tjek vores anmeldelse af Panda-bambuspuden.

Fordele

Et ikon, der forestiller et blad, som indikerer allergivenlige egenskaber.
Hypoallergenisk
100% er sikker for personer med allergi.
Et ikon, der viser en retssag eller garanti
30 nætters prøveperiode og 10 års garanti
God prøve og garanti.

Ulemper

Et ikon, der repræsenterer et ikke-aftageligt cover
Ikke aftageligt betræk
Betrækket er ikke aftageligt eller vaskbart.
Et ikon, der forestiller en mavesover, og som illustrerer, at produktet ikke er egnet til mavesovere.
Ikke ideel til personer, der sover på maven
Mavesovere kan synes, at den er for fast.

Hvad gør dette produkt bedre end andre lignende produkter?

Hvis vi skulle sammenligne Panda-topmadrassen med andre lignende topmadrasser, ville vi ikke gøre det. Det ville ikke være fair over for de andre.

Spøg til side, Panda-topmadrassen er et af de bedste produkter på markedet. Ikke alene får du et blødt, behageligt og støttende produkt med denne, men du får også et miljøvenligt og bæredygtigt produkt.

Bortset fra det er der to ting, der virkelig adskiller denne topper fra resten af flokken - garanti og størrelse.

For det første er en 10-års garanti på en topmadras stort set uden fortilfælde, hvilket i sig selv siger en del om produktets kvalitet og holdbarhed. Og for det andet er muligheden for at vælge mellem 9 forskellige størrelser ikke noget, man ser hver dag. Det er stort set ligegyldigt, hvilken størrelse madras du har - du vil kunne få den matchende topmadras til den.

Alt i alt, hvis der nogensinde har været en god investering, så er det denne topper.

Er Panda-topmadrassen miljøvenlig og bæredygtig?

En ting ved Panda er, at de bekymrer sig om miljøet. Hvert eneste materiale, der bruges i fremstillingen af dette produkt, er etisk, miljøvenligt og socialt venligt indkøbt.

Hvordan testede vi produktet?

Af hensyn til gennemsigtigheden vil vi nu gerne gennemgå præcis, hvordan vores tests udføres. På et overordnet plan gennemgår alle de produkter, vi anmelder, følgende procedurer:

Vores anmelder tester Panda-topmadrassen

For at være mere specifikke i vores tilgang til hvert produkt, er her de tests, der er udført for at evaluere alle toppere:

Samlet indtryk af produktet efter testen

Til at begynde med må vi sige, at Panda-topmadrassen er en af de bedste, vi har testet, når det gælder topmadrasser.

Med hensyn til komfort og støtte er vi ret overraskede efter testen. Topperen er lidt til den blødere side, men støtten mangler ikke, og det er derfor, vi er overraskede. Selv om denne topmadras er blød, formår Panda-topmadrassen sammen med en god madras at give dig den helt rigtige støtte, hvor du har brug for det. Topmadrassen føles naturligt luksuriøs og har naturligt antibakterielle egenskaber.

På minussiden oplevede vi, at der var problemer med afgasning inden for de første 24 til 48 timer, men lugten er ikke skarp, hvilket gør det meget mere udholdeligt. På trods af den kølende gel er der stadig tale om 5 cm memoryskum, så den vil holde på varmen, hvis det er rigtig varmt udenfor. Og endelig, selvom den støtter, hvor den skal, kan denne topmadras være for blød for nogle af jer.

Alt i alt er dette et fremragende produkt.

Ofte stillede spørgsmål om din Panda-topmadras

Som afslutning på vores anmeldelse af Panda-topmadrassen vil vi gerne besvare nogle spørgsmål om Panda-topmadrassen.

Er Panda-topmadrassen vandtæt?

Nej, det er det desværre ikke. Men det er Panda Bamboo Madrasbeskytter.

Hvordan rengør jeg min Panda-topmadras?

Denne topmadras med memoryskum leveres med et betræk, der nemt kan tages af og vaskes i maskine, så det eneste, du skal gøre, er at smide den i vaskemaskinen på et køligt program (op til 40 °C), og så er det klaret.

Hvad er den ideelle madras til en Panda-topmadras?

Ideelt set bør du placere denne topmadras på en mellemfast eller fast madras, helst en hybridmadras eller en madras med pocket-fjedre.

Kan jeg kun sove på en Panda-topmadras?

Ikke rigtigt. Medmindre du kan sove direkte på gulvet, skal du bruge en eksisterende madras under denne topmadras med memoryskum.

Comments (0)

Der er ingen kommentarer endnu

Relaterede indlæg

Artikler, du ikke vil gå glip af

rengøring af en topmadras med en svamp
26. januar 2024

Hvordan rengør man en topmadras korrekt?

Den nemmeste og mest oplagte måde at rengøre en topmadras på er at fjerne betrækket og give den en god, grundig rengøring i...
Kvinde vågner op
19. marts 2024

Hvornår bør du udskifte din topmadras?

Men vi kommer også ind på syntetiske topmadrasser og hybrider. Så hvis du ikke bruger en topmadras med memoryskum, skal du ikke bekymre dig...
Gå ikke glip af det!
Få de seneste anmeldelser, specialtilbud, nye udgivelser og meget mere...
[instagram-feed feed=1]
Luk-knap

Gå ikke glip af det!

Få de seneste anmeldelser, specialtilbud, nye udgivelser og meget mere...

Ved at indsende denne formular tilmelder du dig vores mailinglister.
Se vores Privatlivspolitik.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

da_DKDansk
.