Overskrift burger åben
Søg logo

Spring til

I øjeblikket vises:

Sådan renser du en madras nemt og effektivt i kun 5 trin

et profilbillede af TSA-forfatteren Alex

Skrevet af Alex Petrović

Søvnkonsulent

Udvalgt billede til hvordan man renser en madras

20 marts 2024 7 min læsning

I dag diskuterer vi, hvordan du renser en madras og holder dit soveværelse pletfrit og snavsfrit. Så følg disse 5 nemme trin, og alt vil være skinnende rent i løbet af et par timer!

Vi bruger en tredjedel af vores liv på at sove. - og derfor er det vigtigt at holde madrassen ren og fri for pletter. Men tingene kan blive lidt komplicerede, og du ved måske ikke, hvor du skal starte, når Sæson for forårsrengøring kommer forbi.

Så vi vil dele det hele op og beskrive hvert eneste skridt, du skal tage. Vi kommer ind på alt det nødvendige udstyr undervejs, men der er gode chancer for, at du allerede har alt, hvad du skal bruge for at friske din madras op og gøre den skinnende ren! Men lad os først tale om, hvorvidt din madras overhovedet har brug for at blive renset.

Hvor ofte skal jeg rengøre en madras?

Et billede af en kvinde, der trækker på skuldrene og undrer sig over noget.

Mens vi alle nogenlunde ved, hvor ofte ting som tøj skal rengøres, er en madras lidt mere tricky at finde ud af. Faktisk er der en god chance for, at nogle af jer har udskudt denne opgave meget længere, end I bryder jer om at indrømme!

Så lad os komme til sagen - som en generel tommelfingerregel, Du bør rense din madras to gange om året. Der er dog et par vigtige bemærkninger, når det gælder dette tal. For eksempel bør du nok rengøre din madras oftere, hvis du:

Have et kæledyr

Uanset hvor meget vi elsker vores kæledyr, kan vi ikke benægte det faktum, at At have en hund eller kat i samme seng som dig fører til en hurtigere ophobning af hår.. For ikke at nævne, at hvis de ikke er pottetrænede, vil svedpletter være den mindste af dine bekymringer.

Og hvis du også har en baghave, hvor dine pelskugler kan lide at lege, inden de kommer ind i huset, foreslår vi, at du renser din madras mindst hver tredje måned. Når alt kommer til alt, fortjener dine kæledyr en seng uden mug og bakterier lige så meget som du gør!

Del sengen

et billede af en familie, der renser en madras

Hvis du deler seng med en partner, et lille barn eller begge dele, bør du rengøre din madras oftere. For det første, Flere kroppe er lig med flere kropsvæsker, mere død hud, flere svedpletter, og hvis dit barn ikke har lært at gå på potte - flere urinpletter.

For ikke at nævne, at det er ekstremt vigtigt at holde tingene rene, hvis et lille barn skal sove i den seng, da deres immunsystem måske ikke er så robust som dit eller din partners. Så hellere være sikker end ked af det.

Kan lide at spise i sengen

Selvom morgenmad på sengen får dig til at føle dig som en kongelig, kan det give nogle problemer. For det første, Du kan ende med, at alle mulige insekter kommer efter krummebuffeten.. For det andet kan krummer, snavs og døde hudceller endda får din madras til at miste noget af sit grebDet fører til en glat madras, der kan berøve dig en god nats søvn.

Så ideelt set bør du rydde op efter hvert måltid i sengen, i det mindste en gang imellem. Hvis ikke det, så mindst en gang hver 3.-4. måned. Eller før, hvis du tilfældigvis får øje på nogle insekter, der hænger ud i området.

Trin 1: Forberedelser

Nu hvor du ved, om madrassen skal renses, kan du gå i gang med at gøre den ren! Så det første, du skal gøre, er at tage dig af alle de tilstødende trin. Disse omfatter, men er ikke begrænset til:

Vask alle de sengetøjsprodukter, du har

Før vi kommer til selve madrassen, Tag lagnerne, pudebetrækkene, dynebetrækkene og alt andet sengetøj, du måtte bruge, af og vask det. (som tyngdetæpper, topmadrasser eller andet sengelinned). Det er trods alt det, din hud kommer i direkte kontakt med, så det er et must at holde det rent!

Vi anbefaler generelt at vaske lagner hver ugeSå der er gode chancer for, at de trænger til at blive gjort rene. Og hvis du renser alt sengetøjet på én gang, får du en dejlig, frisk søvn, når du er færdig med madrassen.

Trin 1: Luk lidt luft ind

Et billede af en kvinde, der åbner vinduet og lukker frisk luft ind.

Når du renser din madras, er der helt sikkert en masse støv i luften, og hvis du bruger stærkere løsninger til at fjerne madraspletter, kan der også være lugt.

Så.., At have alle vinduer åbne og lukke frisk luft ind under processen vil gøre hele processen meget lettere og spare dig for problemer senere.

Generelt er det bedre at gå over stregen end at forkorte dette trin. Så lad et par vinduer stå på vid gab i mindst en time eller mere. Det er også en god idé at holde vinduerne åbne, mens du renser madrassen.

Trin 2: Støvsugning

Et billede af en kvinde, der støvsuger sit værelse

Nu, hvor alt er klargjort, er det tid til at finde støvsugeren frem og begynde at gøre rent. Ideelt set, skal du bruge et polstringstilbehør. og gå over madrassen fra top til bund. Du kan dog også gøre det uden fastgørelse, du skal bare være lidt mere forsigtig.

Nemlig hvis madrassen har skum, Læg ikke for meget pres på men hellere holde lidt afstand mellem mundstykket og madrassen. Og hvis du har en madras med et tuftet design, skal du sørge for at støvsuge alle de små sprækker.

Når du har gennemgået hele madrassen ordentligt, Det er tid til at vende den om. Det lyder måske kedeligt, men det er meget vigtigt! Som vi kort nævnte før, skal du også fjerne støvmider og hudceller fra undersiden af madrassen, så den ikke begynder at glide i løbet af natten.

Ligesom med den øverste halvdel skal du bare gå over hele overfladen med støvsugeren, hvis du foretager almindelig madrasrengøring, og der ikke er nogen pletter at tage sig af. Men det er ikke tilfældet, hvis du vil have en dybderensningJeg venter med at vende madrassen, da der er mere arbejde at gøre på den anden side.

Trin 3: Fjernelse af lugt

Et billede af forskellige rengøringsmidler nedsænket i sæbevand.

Der er tre måder at komme af med lugt på, men de har alle én ting til fælles - bagepulver. Så lad os gennemgå dem hurtigt:

 • Brug kun bagepulver: Hvis der ikke er nogen større pletter eller problemer med madrassen, skal du bare drysse bagepulver oven på madrassen. Lad bagepulveret sidde i cirka en time (men jo længere tid, jo bedre), og støvsug derefter det hele op. Da det er et naturligt deodoriseringsmiddel, burde det fjerne enhver svag lugt.

Som et bonustip kan du bruge en god æterisk olie, som du kan lide, i små mængder for at give madrassen en ekstra dejlig duft.

Trin 4: Fjernelse af pletter

Et billede af en plet på hvide lagner

Når det kommer til at fjerne pletter, kan det blive en smule kompliceret -... især hvis du ikke handler med det samme, og pletten har haft tid til at synke ned i materialet.. Det skyldes, at en ubehandlet plet kan bide sig fast og være meget mere genstridig, når den skal fjernes.

Så ideelt set bør du forsøge at vaske en plet ud inden for få minutter, efter at den er opstået. Men hvis det ikke er muligt, er der et par generelle retningslinjer, du bør følge.

Så lad os tale om de forskellige typer af pletter, og hvad du kan gøre for at få dem til at forsvinde.

Hvordan får man urin ud af en madras?

Når du opdager disse pletter, er det vigtigt at handle så hurtigt som muligt. Brug toiletpapir til at absorbere væske fra madrassens overflade og forhindre pletten i at sprede sig. Drys derefter bagepulver på, som vil opsamle den resterende fugt og lugt.

Rør vaskemiddel med bagepulver, og spray pletten med denne opløsning. Lad madrassen stå i denne tilstand i 10 minutter, og tag den overskydende væske op med papir. Brug bagepulver igen, men drys det ud over hele madrassen, og lad det stå så længe som muligt. Næste dag støvsuger du resterne fra madrassen og tager den ud i luften eller åbner vinduerne i rummet.

Den samme metode bør generelt hjælpe med pletter af sved og opkast også.

Sådan får du blod ud af en madras

En blodplet på hvide lagner.

Blodpletter fjernes bedst fra madrassen mens de stadig er friske. Når pletten tørrer, falder chancerne for at holde madrassen pletfri fra time til time. Sådan slipper du hurtigt af med blodpletter, Brug kun koldt vandDet skyldes, at proteinet i blodet koagulerer i varmt vand, og så er det næsten umuligt at få pletterne væk.

Selv hvis det lykkes dig at tørre dem op bagefter, vil der være et gulligt spor, som ikke kan fjernes.

Ud over koldt vand har du brug for en Pletfjerner som du lægger en ren klud i blød i. Påfør rengøringsmidlet på pletten med en våd klud, og lad det stå et stykke tid, før du fortsætter med at rengøre. Hvis du ikke er sikker på, om et bestemt produkt vil virke på pletten, så tjek etiketten omhyggeligt og/eller lav en test. Vælg et ubemærket sted og prøv, hvordan produktet virker, så du ikke ødelægger madrassen.

Derefter handler det om at bruge knofedt og gnide den ned. Det kan også hjælpe at tage en sprayflaske og drysse lidt mere opløsning på madrassen eller tilsætte bagepulver.

Hvordan får man vin ud af en madras?

En kvinde, der tørrer en vinplet af på en topmadras.

Hvis du kan lide at drikke vin i sengen en gang imellem, kan det være praktisk at vide, hvordan du slipper af med den vinplet, der kan opstå. Først og fremmest, hvis pletten er frisk, Kom lidt salt på pletten for at absorbere fugten og gøre det hele lidt lettere.

Fra dette punkt skal du lave en løsning af en del opvaskemiddel og to dele brintoverilte. Tag en ren klud, dup den i opløsningen, og rengør derefter forsigtigt pletten. Sørg for ikke at gnide, men at duppe, så pletten løftes op i stedet for at trænge dybere ned i madrassen.

Trin 5: Udluftning af det hele

Et billede af en kvinde, der holder en ventilator og køler sig ned.

Som vi har nævnt i forberedelsesfasen, er det vigtigt at lufte ud, når rengøringen er færdig. Hvis det er muligt, så lad madrassen ligge udenfor i direkte sollys med en måtte under. Hvis ikke, skal du bare åbne alle vinduer og Lad det sidde i mindst et par timer.

Du kan også bruge denne tid til at gøre sengetøjet rent og tørre sengerammen af. Selvom den ikke er nær så beskidt som madrassen, er det stadig nyttigt at give den en tur fra tid til anden for at holde alt friskt.

Hvordan holder man sin madras ren i længere tid?

Nu hvor du ved, hvordan man renser en madras, vil du måske gerne undgå at gøre det til en månedlig opgave. Heldigvis er der et par ting, du kan gøre for at gøre det til en bæredygtig strategi at rengøre den sjældnere.

Få en madrasbeskytter

Et billede af en quiltet madrasbeskytter.

En god madrasbeskytter kan gøre dit liv lettere på mange måder. For det første, At få en vandtæt madrasbeskytter betyder, at du stort set kan springe hele afsnittet om "pletter" over i denne artikel.

For det andet, da der er en buffer mellem dig og den helt ny madras selv, er det mindre sandsynligt, at du får væggelus, og snavset vil samle sig i et meget langsommere tempo. Vi anbefaler stadig at rengøre madrassen ordentligt fra tid til anden, og madrasbetrækket skal stadig passes, men det skulle alt i alt være meget nemmere.

Og hvis du vil vide mere om madrasbeskyttere - f.eks. hvad du skal kigge efter, eller hvilke materialer der giver de bedste resultater, foreslår vi, at du læser vores top 8-liste med anbefalinger af madrasbeskyttere.

Lad din madras lufte ud hver morgen

Men det er ikke lige så livsforandrende som at købe en madrasbeskytter, det kan gøre det meget lettere at håndtere lugte. Det eneste, du skal gøre, er at tage sengetøjet af, når du vågner, og åbne et vindue.

Hvis du lader madrassen lufte ud på denne måde, er det mindre sandsynligt, at lugten bliver hængende, og madrassen holder sig frisk i længere tid. Og hvis der alligevel skulle komme en plet, er der større sandsynlighed for, at du opdager den tidligt og kan rense den, før den når at sprede sig.

Gør din seng til en zone kun for søvn

Selvom det kan være en lyseslukker, kan det spare dig for mange problemer at håndhæve strenge regler, når det gælder din seng. For eksempel, At lave strenge regler om at spise, drikke eller ryge i sengen vil helt sikkert gøre en forskel i det lange løb.

Og hvis du har et kæledyr, vil det gøre tingene meget lettere at få en luksushundeseng, som den kan sove i i stedet for at hoppe i sammen med dig. Bare rolig, hunden kommer heller ikke til at lide, da det at have sin egen hundeseng kan gøre den ret glad i det lange løb!

Hvordan rengør man en topmadras eller en madrasbeskytter?

Et billede af en mand, der reder sengen og lægger lagner på.

Hvis du allerede har en topmadras eller en madrasbeskytter, behøver du ikke at rengøre selve madrassen så ofte. Du skal dog stadig rengøre det, der ligger ovenpå, så der er stadig noget arbejde at gøre.

Når det drejer sig om en madrasbeskytter, er det som regel ret nemt. Hvis den er vandtæt, Bare tag en fugtig klud, og giv den en god omgang.. Du kan også bruge en rengøringsopløsning, hvis du vil være ekstra grundig. Når alt kommer til alt, er beskyttere normalt ret robuste og nemme at vedligeholde.

Når det gælder topmadrasser, er tingene meget mere komplicerede. Faktisk kan det være lige så krævende som at rengøre selve madrassen. Så hvis du vil have en detaljeret guide til Sådan renser du en topmadrasså gå til vores artikel om emnet.

Hvordan rengør man en memory foam-madras?

Et billede af en ren, hvid memory foam-madras

Så her er nogle generelle regler, du skal følge, når du rengør en memory foam-madras:

 • Tjek altid plejevejledningen: Dette er noget, du bør gøre for alle sengetøjsprodukter, men det er især vigtigt, når der er tale om memoryskum. Du skal især tjekke, hvilke rengøringsmidler du kan bruge uden at beskadige skummet.
 • Brug ikke for meget vand: Vær altid forsigtig og brug en let fugtig klud. Det skyldes, at overskydende fugt kan trænge ind i skummet og ødelægge dets kvalitet (sammen med at ødelægge garantien).

Og bare for at gøre det klart, så gælder det også for hybridmadrasser, da de næsten altid har memoryskum som det øverste lag - og dermed er i direkte kontakt med eventuelle spild.

De 4 bedste produkter til pletfjerning på madrasser, du skal have

Indtil nu har vi fortalt dig, hvilke redskaber og materialer du skal bruge til at rengøre en madras, samt hvordan du forbereder madrassen til rengøring og fjerner eventuelle ubehagelige lugte. Men vores guide til rengøring af madrasser ville ikke være komplet, hvis vi ikke tilføjede dette bonusafsnit, hvor vi gennemgår de bedste pletfjernere til madrasser. Så lad os komme i gang med vores personlige anbefalinger!
  Blog 1
  Produktbillede af Charles Kent madras pletfjerner
  Charles Kent pletfjerner til madrasser
  DET BEDSTE RENGØRINGSMIDDEL
  Blog 2
  Produktbillede af Iris Ohyama 530443 400W
  Iris Ohyama 530443 400W
  DEN BEDSTE STØVSUGER
  Blog 3
  Produktbillede af MLMLANT håndholdt damprenser 1000W
  MLMLANT Håndholdt damprenser 1000W
  DEN BEDSTE DAMPRENSER
  Blog 4
  Produktbillede af Dirtbusters Madras Odour Eliminator
  Dirtbusters madras-lugtfjerner
  DEN BEDSTE LUGTFJERNER

BEDSTE RENGØRINGSMIDDEL - Charles Kent Madras Pletfjerner

Hvis du bemærker indtørrede organiske pletter og indlejret snavs, kan Charles Kent Mattress Stain Remover hjælpe dig med at slippe af med dem.
DET BEDSTE RENGØRINGSMIDDEL
Produktbillede af Charles Kent madras pletfjerner

Når du ikke kan fjerne pletter ved hjælp af dine hjemmelavede rengøringsmidler, Det er tid til at finde de store kanoner frem. - i dette tilfælde Charles Kent Mattress Stain Remover. Dette sprayflaskeprodukt fjerner meget genstridige pletter og indlejret snavs, selv når de er tørrede. i. Derudover er det hjælper med at fjerne ubehagelige lugte og gør din madras frisk.

En anden fordel ved dette produkt er, at det er meget nemt at bruge. Det eneste, du skal gøre, er at sprøjte det på stedet og lade det gøre sit arbejde. Du behøver ikke skrubbe eller noget andet.. Den fjerner selv pletter fra urin og afføring. Den kan også bruges på alle typer madrasser, også memory foam-madrasser, hvilket er et stort plus.

Fordele

God spredning
Den kommer i en sprayflaske
Lokalt fremstillet
Fremstillet i Storbritannien
Frisk duft
Et stort plus, når det gælder sengetøjsprodukter

Ulemper

Måske ikke for alle
Nogle allergikere klagede
Kan ikke løse det hele
Ikke lige effektiv på alle materialer
Ikke alt for budgetvenlig
Dyrt sammenlignet med lignende produkter.

DEN BEDSTE LUFTSTØVSUGER - Iris Ohyama 530443 400W

De fleste bruger en almindelig støvsuger til at støvsuge en madras, men du vil opnå meget bedre resultater, hvis du køber Iris Ohyama 530443, 400W.
DEN BEDSTE STØVSUGER
Produktbillede af Iris Ohyama 530443 400W

Hvorfor bruge en klodset støvsuger, der er svær at manøvrere, når der findes en en letvægtsstøvsuger, der er specielt designet til at rengøre madrasser og møbler? Iris Ohyama 530443, 400W fjerner let støvmider og andre allergener fra madrasser, sofaer og puder. Ifølge producenten vil den fjerner 98% allergener på mindre end 3 minutterhvilket gør den ideel til alle dem, der ikke kan holde op med at nyse om natten.

Den producerer 6000 vibrationer pr. minut Den løfter partiklerne op til madrassens overflade og suger dem derefter ganske enkelt op, hvilket giver en meget dybere rengøring. Den har også 3 varmetrin, så den kan tilpasses til graden af snavs. Den er let og derfor nem at bruge.

Fordele

God motor
6000 vibrationer pr. minut
Godt udvalg
3 varmekræfter
Letvægt
Let at bære rundt på

Ulemper

Ikke alt for budgetvenlig
Ikke den mest prisvenlige
Måske ingen dækning
Ingen oplysninger om garanti
En smule mere omfangsrig
Kablet, ikke trådløs

BEDSTE DAMPRENSER - MLMLANT håndholdt damprenser 1000W

Varm damp hjælper dig med at rense din madras helt for pletter, allergener og snavs med minimal indsats.
DEN BEDSTE DAMPRENSER
Produktbillede af MLMLANT håndholdt damprenser 1000W

Når du har brug for en damprenser, der er nem at bruge, anbefaler vi MLMLANT håndholdt damprenser, 1000W, da den er meget kraftfuld og effektiv. Den har en effekt på 1050W, så Den kan skære igennem fedt, fuger og pletter. Denne højtryksdamper leveres med et tilbehørssæt med 9 dele som hver især tager fat på et andet problem.

Det er 100%-sikkert, uden skadelige dampe og kemikalier. Ud over at man kan bruge det til madrasser og møbler, Du kan også bruge den til keramik, marmor, granit, trægulve, køleskabe og mange andre steder. - hvilket gør det til en god investering.

Fordele

Anstændig kraft
1050W effekt
Kan rumme meget
God kapacitet
Tilpasningsdygtig
9 forskellige dyser

Ulemper

Tung
Ikke let at bære rundt på
Kan ikke blive på for længe
Maskinen har brug for hvile
Ikke let at manøvrere
Kort ledning

BEDSTE LUGTELIMINATOR - Dirtbusters madras-lugtfjerner

Dirtbusters Mattress Odour Eliminator indeholder en unik formel, som kontinuerligt arbejder på at fjerne lugt.
DEN BEDSTE LUGTFJERNER
Produktbillede af Dirtbusters Madras Odour Eliminator

Det, der adskiller denne lugtfjerner fra andre, du kan finde på det britiske marked, er unik formel, der løbende reaktiveres for at fjerne dårlig lugt. På den måde fjernes lugten ved kilden, og dette produkt fortsætter med at fjerne og deodorisere madrassen, selv mellem rengøringssessionerne.

Hvad der også er meget vigtigt ved Dirtbusters Mattress Odour Eliminator er, at den har en "lugtlås"Så når du først har neutraliseret en uønsket lugt, betyder det, at lugten ikke kan genaktiveres. Det kan godt være, at det bare er en gimmick, men sprayen gør stadig underværker! Den er meget nem at bruge. Bare spray den på de berørte områder, og i løbet af et par timer skulle det løse problemet.

Fordele

Langsigtet løsning
Kontinuerlig neutralisering af lugt
Ikke raketvidenskab
Enkel at bruge
Meget nyttigt, hvis man har småbørn
Urin-neutralisator

Ulemper

Ingen variation
Kun én duft
Højt prissat
Ikke en budgetvenlig løsning
Måske ikke for alle
Ingen hypoallergen mærkning

Ofte stillede spørgsmål om, hvordan man rengør en madras nemt og effektivt

Lad os nu gå videre til nogle ofte stillede spørgsmål om madrasrensning og om at holde dit soveværelse pænt og rent!

Hvor ofte bør man skifte madras?

Det er begrænset, hvor meget rengøring du kan foretage, før du er nødt til at smide madrassen væk. Generelt bør du efter 5 år begynde at kigge efter tegn på slitage - som klumper, revner, misfarvninger osv.

Skal jeg bruge en madrasrens på spray?

Generelt kan man sige, at en blanding af mildt vaskemiddel, bagepulver og vand oftest klarer opgaven. Det kan dog være en god idé at købe et enzymrengøringsmiddel til vask af sengetøj, da de er specielt designet til at håndtere biologiske pletter (som sved, urin og blod).

Skal jeg bruge hydrogenperoxid til pletter?

Hydrogenperoxid er generelt meget effektivt, når det gælder om at fjerne protein- og plantebaserede pletter. Det er ikke nødvendigt, men kan give et ekstra kick, hvis du laver en dybderensning og ikke tjekker op på din madras regelmæssigt.

Bør jeg få min madras renset professionelt?

For de fleste mennesker er det ikke nødvendigt at få madrassen renset professionelt. Men hvis du simpelthen ikke har tid til at gøre det selv eller har helbredsproblemer, der kræver, at madrassen er helt pletfri, kan det være den bedste løsning at få en professionel til at gøre det.

Er damprensning godt for din madras?

Når det gælder damprensning af madrasser, er det vigtigt at læse etiketten! Det skyldes, at nogle madrastyper (f.eks. memory foam-madrasser) kan blive ødelagt af damp. Men mere robuste modeller (som nogle springmadrasser) vil ikke bare holde, men vil også komme ud så rene som en fløjte, når damprensningen er færdig.

Hvad er den bedste måde at rengøre en madras på?

Med hensyn til resultater er den bedste måde at rengøre en madras på at hyre en professionel til at gøre det for dig. Hvis det skal være enkelt, effektivt og med mindst mulig risiko for at beskadige madrassen, er det bedst at bruge lunkent vand, bagepulver og mildt opvaskemiddel og skrubbe madrassen.

Comments (0)

Der er ingen kommentarer endnu

Om forfatteren

Alex Petrović
Søvnkonsulent
Som tidligere søvnløs har jeg lært på den hårde måde, hvor vigtigt det er med gode sengetøjsprodukter og søvnhygiejne. Så jeg har studeret for at få et diplom i søvnrådgivning og fortsætter med at forske for at sikre, at du ikke behøver at gå igennem den samme kamp. Forhåbentlig kan vi nu alle sove godt!
Relaterede indlæg

Artikler, du ikke vil gå glip af

et billede af, hvordan man falder i søvn på 5 minutter
26. januar 2024

Hvordan falder man i søvn på 5 minutter og opnår søvn af høj kvalitet?

Det, de fleste glemmer, er, at forberedelserne til søvnen bør starte meget tidligere, i stedet for at vente til det øjeblik, hvor man går i seng. Hvis du er...
Billedet viser, hvordan man undgår at sove på ryggen.
31. januar 2024

Sådan undgår du at sove på ryggen - tips og tricks

Lad os starte med at få det på plads - ja, du kan ændre din sovestilling. Det er bare en vane, og din krop vil tilpasse sig....
Gå ikke glip af det!
Få de seneste anmeldelser, specialtilbud, nye udgivelser og meget mere...
[instagram-feed feed=1]
Luk-knap

Gå ikke glip af det!

Få de seneste anmeldelser, specialtilbud, nye udgivelser og meget mere...

Ved at indsende denne formular tilmelder du dig vores mailinglister.
Se vores Privatlivspolitik.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

da_DKDansk
.