Overskrift burger åben
Søg logo

Spring til

I øjeblikket vises:

Senest opdateret den 15. januar 2024 af Mile

TSA-oplægsholdere

TSA-oplægsholdere med billede
Hos The Sleep Advisors tror vi på tillid og gennemsigtighed, og derfor er vi stolte af at fejre det team, der gør det hele muligt!

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan en søvnekspert ser ud, er vi ved at gøre op med de spørgsmål! Selvom vores team kommer fra forskellige baggrunde, har de alle én ting til fælles - ønsket om at få noget ordentlig søvn. Og som du kan forestille dig, gjorde det dem til perfekte tilføjelser til The Sleep Advisors!

 

Så hvis du nogensinde har set en af vores YouTube-videoer, er her de medvirkende, der gør det hele muligt. Og hvis du ikke har, hvad venter du så på? Klik på knappen nedenfor for at se alle vores videoer og lære alt, hvad du har brug for at vide om søvn og sengetøjsprodukter. Og lige nedenunder kan du se en kort beskrivelse af hvert medlem, så du kan se, hvad de står for, og hvordan de er endt som søvneksperter hos The Sleep Advisors. Hvis du vil vide mere om deres professionelle baggrund, er du velkommen til at tjekke deres LinkedIn-sider.

Gary

Et profilbillede af Gary, TSA-vært

Det smukke ved topmadrasser er, at de kan forvandle en gammel, middelmådig madras til en sovehimmel. Og som søvnekspert og videoanmelder for The Sleep Advisors har Gary brugt utallige timer på at lære, hvordan man får dette mirakel til at ske.

 

Gennem omhyggelig research, personlige tests og lidt knofedt har Gary gennemgået en lang række topmadrasser og noteret sig, hvad der adskiller de værste fra de bedste. Og nu er han her for at vise, hvad han har lært ved at nedbryde al den tekniske jargon og søvnvidenskab på en måde, som alle kan forstå.

 

Så hvis du er på udkig efter en topmadras, er Gary din one-stop-shop, hvor du kan lære alt, hvad du har brug for at vide. Han er ærlig, han er vidende, og han brænder for at hjælpe alle med at få en god nats søvn. Hvis du vil spørge Gary om noget, så tøv ikke med at sende ham en e-mail: gary@thesleepadvisors.dk.

 

Charlotte

Et profilbillede af Charlotte, vores søvnrådgiver

Med tusindvis af søvnprodukter på markedet er det uvurderligt at have en professionel til at træde ind i ringen og adskille fup og fidus fra kvalitetsprodukter. For The Sleep Advisors er den professionelle Charlotte.

 

Med over 2 års erfaring har Charlotte et indgående kendskab til området og kan på et øjeblik fortælle, hvilke søvnprodukter der faktisk er pengene værd. Ikke desto mindre tager hun sit job alvorligt og bruger utallige timer på at undersøge undersøgelser og nye gennembrud på området, så hun ikke bliver offer for marketingtricks og falsk reklame.

 

Så hvis du vil se en no-nonsense tilgang til søvnprodukter, forklaret på en måde, hvor selv de mest indviklede fakta er opdelt i letfordøjelig information, skal du holde dig til Charlotte, og du vil sove som en sten. Del dine personlige meninger via Charlottes e-mail: charlotte@thesleepadvisors.dk.

Rob

Et profilbillede af Rob, vores søvnrådgiver

Den rigtige madras er en værdifuld genstand, som er hjørnestenen i en god søvnkvalitet. Det er derfor, professionelle madrasanmeldere som Rob er uundværlige. Med over to års erfaring har Rob testet en bred vifte af madrasser fra utallige forskellige mærker og i alle prisklasser.

 

Derfor er han den vigtigste autoritet hos The Sleep Advisors, når det kommer til at anmelde og bedømme de madrasser, vi dækker. Men Robs omhu gælder også sund søvn som helhed, og derfor holder han sig også ajour med de nyeste tendenser og undersøgelser inden for søvnvidenskab.

 

Så uanset om du vil have et objektivt overblik over madrasser eller endda informative opdelinger af søvnforstyrrelser eller forskellige søvnhygiejnepraksisser, er Rob den mand, du vil lytte til. Hvis du har et spørgsmål til Rob, kan du sende ham en e-mail på: rob@thesleepadvisors.dk.

Paige

Et profilbillede af Paige, vores søvnrådgiver

En pude af høj kvalitet bliver ofte overset, men den beskytter ikke kun din nakke mod unødvendige og potentielt farlige belastninger, men giver dig også mulighed for at få en god nats søvn. Derfor har Paige lavet videoanmeldelser på The Sleep Advisors i over to år, hvor hun har lært og undersøgt, hvilke puder der er gode og hvorfor.

 

Med masser af erfaring, selv fra andre søvnrelaterede hjemmesider, er Paige fast besluttet på at skabe informative og letforståelige anmeldelser, som publikum kan bruge som en guide, når de søger efter de bedste søvnprodukter.

 

Paige er en autoritet på området og kan objektivt vurdere, hvilke produkter der er de bedste på markedet, lige fra forskellige pudefyldninger til den seneste udvikling inden for søvnvidenskab. Så hvis du er på udkig efter et professionelt synspunkt, når du skal finde en ny hovedpude, kan Paige helt sikkert hjælpe dig. Kontakt Paige via hendes e-mail: paige@thesleepadvisors.dk.

Bo

Et profilbillede af Bo, vores søvnrådgiver

Som teknologien skrider frem, gør søvnvidenskaben det også. Bo er videnskabsnørden hos The Sleep Advisors, som konstant forsker og holder sig ajour med alle de nye udviklinger inden for søvnteknologi. Og for at sikre, at alle får den kvalitetssøvn, de har brug for, forklarer hun det hele på en måde, der både er let at forstå og fascinerende.

 

Fra nano cube-puder til smart grid-madrasser - Bo er altid på udkig efter nye innovationer i sengetøjsbranchen. Så hvis du gerne vil være den første til at vide, når ny søvnteknologi kommer på banen, bør Bo være din første pålidelige nyhedskilde. Du er velkommen til at sende en e-mail til Bo på: bo@thesleepadvisors.dk.

Gå ikke glip af det!
Få de seneste anmeldelser, specialtilbud, nye udgivelser og meget mere...
[instagram-feed feed=1]
Luk-knap

Gå ikke glip af det!

Få de seneste anmeldelser, specialtilbud, nye udgivelser og meget mere...

Ved at indsende denne formular tilmelder du dig vores mailinglister.
Se vores Privatlivspolitik.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

da_DKDansk
.